Bli med i arbeidsgruppe?

For å organisere driften av vårt vakre hageanlegg og fordele oppgavene har vi dannet arbeidsgrupper. Her kan alle bidra til noe de er spesielt interessert i, enten det er blomster, hønsehold, matlaging eller snekring. Gruppene organiserer seg selv i samarbeid med prosjektleder, og man kan gjerne være med i flere.

Slik fungerer arbeidsgruppene:
  • Arbeidsgruppene utfører oppgaver under sitt ansvarsområde og kan også få andre oppdrag fra styret.
  • Gruppene organiserer arbeidet sitt selv. Hver gruppe trenger å oppgi en kontaktperson, og én eller to personer som kan være koordinator og delta på koordineringsmøte med styret et par ganger i sesongen.
  • Medlemmene bestemmer seg imellom hvordan de skal holde kontakt med hverandre, for eksempel via SMS, Messenger o.l.
  • Gruppene kan søke om midler fra hagen budsjett til arbeidet sitt. Dette må godkjennes av styret.

 

> NY GRUPPE - Familiegruppa!

En gruppe for barnefamilier i hagen! Bli kjent, arranger felles treff, og vedlikehold lekeområder og leker.

> Blomstergruppa

Blomstergruppa er for alle som liker vakre og fargerike vekster, og har ansvar for å plante i blomsterbedene.

> Matgruppa

Matgruppa er for deg som liker å lage kortreist mat, og ønsker å dele matgleden med andre. Kanskje finner dere på gode oppskrifter med ingredienser fra hagen, eller ideer til kurs eller aktiviteter rundt mat. Gruppa har også ansvar for pizzaovnen og utekjøkkenet.

> Hønsegruppa

Hønsegruppa trenger ikke flere medlemmer i 2022 - men alle som ønsker å hjelpe med mating, stell og eggsanking er velkommen til å ta kontakt for å avtale oppgaver.

> Byggegruppa

Er du handy, eller liker du å snekre? Da er byggegruppa for deg. Gruppa vedlikeholder alle konstruksjoner i hagen – som drivhuset, kjøkkenet, redskapsboden – og bidrar med ymse praktiske byggearbeid.

> Kulturgruppa

Kulturgruppa tar initiativ til kulturelle aktiviteter i hagen, som morgenyoga, språkkafé eller verksted for barn. Alle med gode ideer er hjertelig velkommen å bli med.

> Kompostgruppa

Effektiv kompostering er viktig for å bedre jordsmonnet og reduserer svinn. Kompostgruppa informerer parselldyrkere og andelshavere om riktig kompostering av hageavfall, og vedlikeholder kompostområdet. Her kan du også spørre om bokashi-kompostering!

> Bær- og fruktgruppa

Denne nye gruppa tar vare på våre bærbusker og frukttrær.

> ANDRE IDEER?

Vil du starte noe eget, eller komme med forslag? Send til post@voksenenga.no

 

20934891_777389572386410_9046129431814461480_o